Post by terbodopatderp on Feb 28, 2022 22:49:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Astro Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Astro Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více coinů ▞▞▞
▞▞▞ Astro Words 2022 version ▞▞▞
Hra příliš zaostává.
Krásná hra, konečně hra, která není příliš jednoduchá a nudná jako mnoho jiných! Docela návykové, už jsem udělal přes 100 úrovní, nejde to odložit

Bylo by lepší, kdybyste ke hře nepotřebovali spotřebovávat energii. Nechyběla ani hudba, jen otravné cvakání a praskání. Bohužel to nestojí za stahování.
Můžete dělat slova jen tryskáním barev
ÚŽASNÁ kombinovaná slovní a logická hra!
Milujte hru. Nevím, proč si všichni stěžují, že je to příliš těžké. Tato hra vyžaduje koncentraci a strategii. Kéž by takových her bylo více.
Hra vypadá jako stará grafika, ale není. Tato hra je tvrdá, takže je velmi návyková.
Velmi náročné na hraní. Jediným problémem je, že desky jsou tvrdší s malou nebo žádnou pomocí, pokud nepoužijete peníze na nákup produktů potřebných k dokončení hry.
ještě nevím
Tato slovní hra se mi moc líbila. Můžu říct, že se mi to líbí. Je pro mě VELMI těžké to odložit, jakmile to začnu hrát!! Děkujeme vám za vytvoření této SKVĚLÉ slovní hry!!
Tato hra vás nutí si myslet, že nemůžu přestat hrát, opravdu si užívám grafiku, není to těžké, ale není to snadné, pět hvězdiček plus
Náročné a zábavné. Hledání slov v bonusovém seznamu je to, co dělá tuto hru podmanivou. Zjistil jsem, že je nesmírně obtížné odložit hru, dokud nedokončím seznam. Málo až žádné reklamy je . Nepodařilo se přenést pokrok do nového telefonu – frustrující, ale dobře, právě začalo znovu, protože i tak jsem poprvé nevěděl o seznamu bonusů. Bavte se a užívejte si!
Žádné reklamy mi opravdu nepomáhají soustředit se
Učení se
Díval bych se na videa celý život, myslím, že 5 babek měsíčně není špatné, ale pro lidi, kteří jsou na mizině, si myslím, že byste měli udělat něco, co pomůže těm, jako jsou bezplatná videa nebo dokonce úkoly. Kromě toho tu hru miluji.
Astro Words Szójátékok jhg
Zábavná hra!
Skvělá logická hra 👍. Směs písmen a hádanek. Návyková.
Grafika je skvělá. Škoda, že za VIP hry musíte platit. Zatím vše dobré. Je to složitější, než si myslíte. Odkaz na YouTube není nejlepší
Líbí se mi tato hra.
Miluji to
Super zábavné a dokonce náročné, jak postupujete. Můj nový oblíbenec!
Tato hra má příliš mnoho děje. Je to, jako kdyby vývojáři vzali 3 samostatné herní nápady, spojili je dohromady a pokusili se je přinutit, aby zapadly.
Takže chcete, abych platil za energie? . Chápu, že máte děti, které musíte krmit, ale neměli byste očekávat, že budeme platit za energii, abychom mohli hrát tuto hru, a v první řadě nám dát více energie. Co myslíš? .
Jsem na úrovni 22. Ne mnoho reklam, ne příliš obtížné, líbí se mi to.
Nemůžu uvěřit, že hodnocení pochází ze stejné hry, kterou jsem právě hrál. Hrál jsem několik úrovní velmi základní hry a pokud jsem nebyl ochoten sledovat reklamu, musel jsem počkat 5 minut nebo zaplatit, abych mohl pokračovat ve hře. Toto je období pravopisné hry a velmi nudné. Obchod Play se stal tak plným nekvalitních her, že lidé jsou nadšení, že si koupí cokoliv, o čem hádám, že ještě nebyli v dobách, kdy jste mohli hrát hru, aniž byste museli sledovat reklamy, abyste mohli dělat všechno.
Osvěžující nová hra
Astro Words शब्द ubvj
Výborná hra. Velmi relaxační bez časovek.
Idle League:Idle Adventure RPG ভূমিকা নিয়ে খেলা vuqj
Roztomilé barevné krabičky pomáhají s pravopisem, jsou zde některá slova, o kterých jsem nikdy neslyšel, ale umožňují jim to celkem, je to zábavné, náročné a jasné
Tato hra je v pořádku, ale kvůli stejným úrovním začíná nudit
Milujte tuto hru trochu odlišnou od normální slovní hry. Sázejte tím lépe, čím více hrajete
Matoucí
Skvělá slovní hra
(((Astro Slova(??)
Nemohl jsem se dostat přes úroveň 47. Snažil jsem se 2 dny. Partner se mi to také snažil dokončit a nešlo to. Do té chvíle to byla zábava. Protože nemohu postupovat, budu odinstalovávat. Moc špatné
Skvělý!!
Dobrý
Skvělá hra!
Líbí se mi slovo výzva
Astro Words Словесные игры igwq
Dobrý, zajímavý kvíz. Velmi návykový. Opravdu si to užijte
Brilantní hra na hraní.Je to jiné miluji to.
Tato hra je vynikající a velmi náročná, když se do ní dostanete. Dohání mě to k šílenství, ale nemůžu to přestat hrát