Post by apbantitofes on Feb 23, 2022 16:38:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Taktična vojna: Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Taktična vojna: Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Taktična vojna: Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Ima samo 20 stopenj... Med uživanjem v igri sem naredil nekaj nakupov aplikacij, vendar se ustavi pri 20. stopnji, do katere je dokaj enostavno priti tudi s 3 zvezdicami na vsaki ravni. Počutim se, da sem zapravil denar. Dodatna zvezdica za komunikacijo. Bo dodal več, če bo posodobitev dobra 😁👍
Na splošno dobra igra za obrambo stolpa. Zahtevno, a ne zapleteno. Zemljevidi krajšega trajanja so odličen ubijalec časa. Napredovanje je nekoliko nerodno, saj sem že zgodaj ugotovil, da potrebujem nadgradnje na zemljevid s 3 zvezdicami. Moje nagnjenosti k OKM so mi preprečile, da bi nadaljeval, dokler nisem, zato sem jih ponovno predvajal in zbral dovolj $, da sem v zgodnjih fazah izkoristil vse svoje nadgradnje. Tako je bila večina zadnjih stopenj preprosta. Toda zadnjih nekaj je bilo zahtevnih in je zahtevalo nekaj manj preprostih taktik.
Igra ni težka, niti smešna, je moteča! Kupite denar v igri, da bo lažje. Najprej naredite igro zabavno, drugič zahtevajte, da jo plačate. Ta metoda plačila za zmago me je prisilila, da sem pustil to oceno za vas razvijalce. Odločili ste se, da boste v igro postavili monetizacijo, ki je ne potrebuje na noben možen način.
Igra je res zabavna, vendar je na Huawei P30 Pro ne morete prezreti. Drsenje v levo ne deluje. Preizkusil sem vse možnosti diapozitiva in nisem mogel zapustiti igre.
Ta igra je grozna!! Sem na valu 6, popolnoma nadgrajena oprema in nemogoče je priti nikamor. Tretji val ima tanke, ki samo pihajo skozi katero koli puško, ki jo imate. Prepričan sem, da obstajajo boljše igre za obrambo stolpa. Ne zapravljajte svojega časa, energije ali razuma za to neumno igro.
To je dobra igra samo na ravni 2. Moral sem dvakrat znova zagnati, ker je bila težka, tako da če želite res zahtevno igro, potem je to igra za vas, če ne, potem je ne preberite.
Ena najslabših TD iger tam! Slabe možnosti nadgradnje, slabo, igranje, samo baaaad
Ni tako veliko ravni ... To je zabavna igra. Samo premalo možnosti v orožju in samo 20 stopenj. Ni velik izziv, da bi dejansko končal vse.. Škoda, igra je nekako zabavna. Dodajte več ravni in možnosti orožja, prosim! Sicer je gumb za brisanje zelo blizu ...
Super igra, a tako malo vsebine. Obstaja samo 20 zemljevidov in samo toliko nadgradenj. Če bi obdržali dodane zemljevide, tudi če bi jih morali kupiti, bi bila igra enostavna 5, a ker lahko igro dokončate na dan, je to 4. Všeč mi je igra, prosim dodajte več zemljevidov!!!
Želite igrati igro? Dodaj Želite zapustiti igro? Dodaj Želite nadgraditi svoje čete? Dodaj Ta igra je le poskus zgrabitve denarja. Stolpi niso preveč dobri. Ne morem jih nastaviti tako, da napadajo določeno vrsto vojakov ali zdravje, zaradi česar je večina stolpov neuporabna. Če želite v igri zamuditi svoj čas in se približati nikamor, tega ne boste imeli.
хирург симулатор лекарски игри Ролеви sgze
Guerra tática: Torre Jogo de Defesa Estratégia yct
Zabavna igra TD, zaenkrat mi je všeč. Moja edina pritožba bi bila, da obstajajo nekatere ravni, za katere se zdi, da imajo samo eno ali morda dve možni izbiri stolpa, da so uspešne, in ni zabavno, da bi morali tolikokrat spodleteti, ko se poskušate spomniti, katere kombinacije ste že poskusili. Ne moti me izziv, vendar bi moralo biti več načinov za uspeh.
Ko izkoristite svoje orožje in sposobnosti, je ta igra precej dolgočasna. Glede na cenovno strukturo dosežete največ polovico igre. Tukaj ni veliko strategije, uporabite ostrostrelski stolp in top, ko imate dovolj denarja iz dobro postavljenega mitraljeza. Igranje je izjemno počasno. Tudi z gumbom za hitro previjanje naprej. Igral sem bolj zahtevne igre. Ta igra gre samo do 20. stopnje.
Zabavna igra, vendar dobesedno, če predmetov ne postavite na pravo mesto ob točno pravem času, ne boste zmagali v igri. Je zabavno, a pretežko zaradi pomanjkanja mobilnosti in svobode postavljanja stvari tam, kjer morajo biti. Nisem mogel preseči stopnje 5.
Dostojne, a omejene možnosti. Vadite, kam postaviti kupole z umirajočimi obremenitvami, nato pa, ko imate popolno postavitev, boste imeli priložnost priti do konca ravni. Glede na izjemno pomanjkanje denarja in blokov za umestitev bi rekel, da obstaja en način za večino ravni.
Pretežko, sovražniki bi morali dati več denarja, ko umrejo, odstranil sem ga, ker ne morem preskočiti nivoja (na njem sem obtičal od oktobra!!)
Dobra igra, vendar bi lahko bila odlična. Igra potrebuje več nadgradenj z valuto v igri. Je nekje skrit način preživetja? Zdi se, da vaš RADAR stolp in časovni warp stolp (AKA slow tower) nikoli nista vredna cene. Uravnoteženje igre ali več nadgradenj ... Artillery + brizgalna škoda je dobra!
Fantastična igra. Barvita preprosta grafika, pametna mehanika in zelo zahtevna. Všeč mi je bilo toliko plačanih le 89 p za odstranitev oglasov, nato pa je lahko odklenilo vse ostalo samo s trdim delom in ponavljanjem ravni za zaslužek, kar je dih svežega zraka, saj se zmagati ne splača. Izgubi eno zvezdico, ker do stopnje 14 igra postane pretežka in ne morem si predstavljati, kako težka bo postala, ko bo 20 stopenj. Bodite super, da lahko nastavite težavnost in kupite več orožja in nadgradenj v hangarju.
Igra je v redu, vendar mi ne dovoli obnoviti svojih nakupov po prehodu na novo napravo. Žal te aplikacije zaradi te težave ne morem priporočiti.
Bil je dober začetek, dokler nisem poskusil izstopiti. Prisili vas k ogledu videoposnetka, ko poskušate zapreti aplikacijo. Samo neupoštevanje potencialnih strank in neumnosti. Potem se zdi, da obstaja samo ena določena konfiguracija, ki premaga igro na višjih ravneh, ne glede na vaše nadgradnje. Odstranjeno.
Simpatična, a preprosta umetnost. Sprva se je zdelo zelo poenostavljeno, vendar obstaja nekaj strategije. Za dokončanje sem potreboval teden dni, kar bi menil za priložnostno igro, in se nikoli nisem dotaknil stolpa za povečanje dosega.
Res težka igra, zdi se, da vam ne želi dati veliko denarja v igri, nakup boljšega orožja, nadgradnje,
Lepa brezplačna igra, ki ubija čas. Celotno stvar sem premagal s 3 zvezdicami na vseh 20 ravneh v 1 tednu.
Prisilni oglasi pomenijo vsiljeno 1 zvezdico in brisanje.
Dostojna igra za obrambo stolpa. Preprosto in razumljivo. Na začetku malce mleto, vendar ni tako hudo. Vseh 20 stopenj sem dosegel s 3 zvezdicami in edina prava pritožba, ki jo imam, je, da v bistvu po 3. valu dobiš ostrostrelca in uporabljaš samo te stolpe ali počasne stolpe. V redkih primerih, če je pas dovolj dolg, lahko postavite stolp za povečanje dosega, toda zadnji 3 val na višjih ravneh so samo, da uporabite zamrzovalne stolpe, da kupite dovolj časa za teleportacijo sovražnika ter sperite in ponovite
Ena najboljših iger v tem žanru!.. Zahteva nove načine za iskanje rešitev za vsako raven. Strategija je vse! Načrtujte svojo potezo, preden jo izvedete. V tej igri ni oglasov, kar je vedno plus. Vendar se veselim novih ravni in nadgradenj!. Na splošno ena najboljših iger ... Preprosta, a zabavna
Taktická vojna: Tower Defense Game Strategické opsz
Taktinen sota: Tower Defense Strategia jzu
Dobro, a prelahko. Ko se enkrat naučite postaviti topništvo za sovražnikom na ravno pot z dodatkom časovne osnove pred streliščem, je ostalo le vprašanje časa. Tudi največji tanki na zadnjih ravneh se premikajo tako počasi, da jih lahko kar naprej teleportirate nazaj na začetek. Nikoli ne potrebujete niti ene od kupolov, doseg enega. Želim si, da bi izboljšal tudi hitrost napada. pištola za kupolo je neuporabna po vsakih 4 krogih, želim si, da bi bili "tatovi", ki se poskušajo pritihotapiti skozi.
To je neumno. Za zmago moraš igrati odlično ali pa sploh ne vem. Kupil sem vse nadgradnje in imel dovolj težav na ravni 5, da sem jo izbrisal. Fantje, peta stopnja ne bi smela biti tako težka, da ne morem ugotoviti, kako jo premagati z maksimalnimi nadgradnjami.
Guerre tactique: Tower Defense Jeu Stratégie aup
Čudovita igra. Preveč pavz za oglase.
Začeti je bilo zabavno. Toda nadgradil sem vse svoje stolpe in nisem mogel niti čez 9. stopnjo. Preizkusil sem vse možne kombinacije stolpov in še vedno nisem mogel preseči vala 10.
To je dobra igra, vendar mora biti lažje zaslužiti denar v misijah za nakup ali nadgradnjo stolpov. Kot denarni dobiček vsak krog misije in način za nadgradnjo zneska začetnega denarja ali koliko zasluži vsak stolp na uboj.
Utrujen od ponovnega opravljanja istih misij samo za nadgradnjo stvari. Dolgočasna in nadležna, a igra ima potencial. Če bi lahko ustvarili tudi nekakšno umetno inteligenco za ciljanje za vsak stolp, ki vam omogoča, da določite, katere sovražnike cilja stolp, bi bilo odlično. Pomagalo bi rešiti vprašanje, da bi vsi stolpi istočasno ciljali na istega sovražnika. Izplačilo za nivoje bi se lahko zagotovo povečalo ali morda dodalo nekaj stranskih misij ali kaj, da bi povečali raznolikost, denar in zadržali zanimanje igralcev
Ta igra mi je zelo všeč, ker jo igram v službi, je zelo zabavna igra
Kot je opisano in ni res obravnavano, saj so stopnje prisilile kombinacijo v zmago, je ne najdejo in izgubijo, vedno znova, res sramota
Lepa igra, vendar ima samo 30 stopenj, tako da je, ko jih naredite, je vse konec. Upajmo, da bo izdanih več ravni in funkcij.
Precej dobro in preprosto.
Bolje bi bilo, če bi uporabnik lahko obvladoval orožje in določal smer ognja. Samo 20 stopenj, zato sem igro odstranil.
Ne morem preseči stopnje 20. Brez porabe denarja 💰 🤑.
Moram se vrniti na ravni, da bi dobil dodaten denar za nadgradnjo, a razen tega precej zabavno
Te igre so zabavne. Ampak to ne daje dovolj denarja. Ali pa ne morete nadgraditi svojega začetnega denarja. Dobesedno ne morete premagati stopnje 5. Nič ne pomaga.
V redu je. Precej osnovni TD, manjka veliko funkcij, ki so drugje dokaj standardne. Je pa brezplačen in nima preveč oglasov, osnovna grafika pa se mi prodaja. Obtičal sem na stopnji 9 in zdi se, da ne morem nadaljevati z igranjem, ne da bi jo premagal. Presenečen sem, da ima ta igra 5 milijonov prenosov, tam je veliko boljša konkurenca. Preizkusite "sky TD" brezplačno ali plačajte za "bloons td 5". Aja in vsa stvar "hangarja" je moteča in nesmiselna, sili te, da preigravaš dokončane ravni!?
Odlično, a kratko
Je v redu, a nekako razočaranje? kot je pričakovati, je ogromno oglasov, a v dobro narejeni igri je to v redu. Vzel sem približno mesec dni za igranje te igre na nekaj prostih mestih, ki sem jih imel, in nagrado za dokončanje zadnje stopnje? še en oglas. brez posebne končne enote, brez "čestitke za premagovanje igre!" samo. Oglas. Ponovno.
Preprosta, zabavna obramba stolpa – vredna tudi nakupa brez oglasov za 1 $. Igra je zahtevna, ne da bi bila popolna kurba. Za vklop vam ni treba večno bruhati in za zmago v igri nakupi niso potrebni.
Na splošno dobra igra, ki uteleša "zvrst obrambe stolpa" z lastnim slogom in dodatnimi funkcijami. Oglasi se lahko pojavijo razumno, kar je lahko dražeče, vendar preprosto izklopite wifi. Vadnica je zelo uporabna, še posebej, ko se začnete učiti mehanike. Zabavni ubijalec časa, še posebej, če nimaš "kaj početi". Ker so splošne kontrole razmeroma poštene, se večinoma odzivajo. Nekatere faze so lahko zahtevne, zlasti na začetku ali nizkem denarnem dohodku, kar je lahko bolečina.
To je tako zasvojenost. Ko imate strategijo, je ni pretežko dokončati, ugotovil sem, da redno zaključujem vse ravni in ponastavim igro, da začnem znova. Res zabavno, oglasi niso preveč vsiljivi. Po mojem mnenju ena najboljših mobilnih iger. Samo želim si, da bi bilo več ravni.
Začnite z nizkimi sredstvi na vsaki ravni in do 6. nivoja lahko nastavite samo 2 pušči do konca 2. vala in 3. vala vsako vozilo, ki leti mimo. Kakšen razpok.
Zanimiva igra, preprosta in strateška 🥰🥰
Nemogoče!! Igram aplikacije za sprostitev in ne stres. Po 4 stopnjah je zmaga nemogoča. Ali tega ne morete narediti zmagovalnega?
V redu, vendar malo dolgočasno in brez kritičnih funkcij. Začetnega denarja ni mogoče nadgraditi, zato se prvih 10 valov igra vsakič popolnoma enako. Vedno morate začeti z osnovnim mitraljezom na vsaki ravni in iti od tam. Dober koncept, vendar potrebuje nekaj RESNIH izboljšav, preden si lahko privoščite vključitev mikro transakcij.
Druga stopnja je nemogoča, razen če kupite pravo nadgradnjo, potem ko premagate prvo stopnjo, in če je ne, morate odstraniti igro in znova namestiti igro. Drugo stopnjo sem poskusil narediti 30-krat in na vse različne načine in Nekako sem premagal, tako da sem odstranil igro, znova premagal raven s pravo nadgradnjo, samo da lahko in nato premagal raven