Post by apbantitofes on Feb 23, 2022 16:35:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzený počet bodov ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Okej
Dobrá hra, ale ako obvykle ste museli minúť peniaze, aby ste sa dostali kamkoľvek
Pohoda na nudu a relax super
Dobre sa hrá, ďakujem, ale vzhľadom na neustále útoky a prehry, ktorých získanie trvalo príliš dlho, by som radšej skúsil nájsť inú hru, ktorá útoky nemá. Mierová aliancia, ktorú navrhujete ostatným, sa nezdá byť užitočná. Chcem si len zahrať hru sám. Ale bude to veľmi zábavné pre tých, ktorí sa chcú pripojiť k tímom a naďalej míňať peniaze na nákup ochranných bublín. Ďakujem za príjemnú zábavu

Dobrá hra, ale bohužiaľ sa obrazovka nedá zväčšiť, pokiaľ nie je tablet/laptop umiestnený nabok. Prosím, vyriešte to.
Crazy Kick! Аркаде rokk
velmi dobra hra
Mnohokrát čelíte iba jednému problému (Relogin). A nemôžem hrať poriadne kvôli tomu, že je hra .Bad Experience
Milujem túto hru. Ale problém je niekedy zaostáva, takže zatiaľ dávam 4 hviezdičky. Dúfam, že táto hra bude viac dobrodružná. Pretože som nový hráč tejto hry.
👍Dá sa hrať...
IP zlodeji kradnú obsah z Age of Empires. Nepodporujte týchto vývojárov ich falošnou reklamou. Povedia, ako vytvorili dobrú hru a aká je pre nových hráčov stratégií. Na konci dňa je to irelevantné, že kradnú od iných vývojárov a zavádzajú ľudí.
Dobrá zaujímavá hra. Vtiahne vás a hranie môže byť návykové. Ak chcete rýchlo napredovať a poraziť konkurenciu ostatných, budete musieť minúť peniaze!
ZA HRAŤ ZAPLATÍTE!!! Neexistuje spôsob, ako postúpiť. Takmer každý deň ma ničia hráči, ktorí sú 20 levelov nado mnou.Kým nezavediete nejaké obmedzenie... V priebehu 4 hodín ma zasiahli 4 rôzni hráči. Hráči, ktorým sa nemám ako odplatiť, pretože sú oveľa väčší ako ja. Všetci musíte prestať klamať. P2P P2P P2P P2P
Táto hra... AD vyzerá ako AOE, ale nie je. Hra vás najskôr požiada, aby ste dali 5 hviezdičiek, aby ste dostali nejaký herný tovar. Ale potom, keď sa stanete silnejším, musíte im zaplatiť, aby ste boli konkurencieschopní, vyhrať sa oplatí, takže hráč, ktorý platí za diamanty skutočnými peniazmi, vás zničí každú chvíľu, pretože môže platiť za teleport a štíty.. Túto hru neodporúčam pokial nechces platit kazdy mesiac okolo 20 - 30€ Tak sa bav!!!
Začína to byť zábava, ale neustále stúpanie vedie k veľkému množstvu údajov pre všetky okrem novších telefónov. Prehrali sme dva zápasy a museli sme začať odznova. Technická pomoc a online supt žiadna pomoc. Zdá sa, že keď sa dostanete nad úroveň hradu 15, začnete mať problémy.
Táto hra mohla byť naozaj skvelá, ale Hero System je naozaj odpad a hrdinovia potrebujete, aby viedli vaše armády... takže ak vás láka minúť 100 dolárov a nedostať za to absolútne nič, toto je vaša hra. V matematickom algoritme na základe tejto hry je niečo veľmi zlé. 10% šanca znamená jedna z desiatich. Základná matematika 4. ročníka v Amerike, môžete argumentovať pre jedného z devätnástich v závislosti od toho, kde začína 10 %.. skúste to. Jeden z dvadsiatich je 5 %. Potrebujete Abacus?
ライズオブエンパイアズ: 氷と炎 頭脳系 biy
Veľmi dobrá hra
Δε τρέχει σε πλάγια προβολή οθόνης. Nedá sa spustiť v režime na šírku. Škoda... EDIT: Správne to viem spustiť iba cez aplikáciu Google Play.
Po prvé, nie je to strategická hra. Je zábavné stavať svoje mesto, ale je to celkom základné. Boj je len poslať svoju armádu a to je všetko. Všetko záleží na štatistikách vojsk a hrdinov. Bez premýšľania. Celkom jednoduché, bolo by to dobré pre mladších hráčov, ale mohli by byť frustrovaní z toho, že vždy prehrávajú, kým si nekúpia lepších hrdinov a vybavenie.
Rise of Empires: Ice and Fire Strategia yvou
Hra je uz dost prepracovana. Akurat vo vyssi level ide uz strasne pomaly.
Veľmi zábavná hra, ktorú by som odporučil, ale pokúsil som sa zviazať svoj účet, ale hovorilo sa, že k tomuto môžete pristupovať pomocou akéhokoľvek zariadenia, ale nedovolilo mi to
Dobrá hra
Možno kráľovský štart
Rise of Empires: Ice and Fire Strategie xnh
Rise of Empires: Ice and Fire Strategie yjfh
Nwm este
Je dobré postaviť svoju dedinu, ale je veľmi ťažké ju hrať špeciálne pri útokoch a obsadzovaní. A nemôžete ani žiadať, aby vás niekto učil, pretože boli z iných krajín, vôbec im nerozumiete a keď príde na útok kvôli strihu, neviem to urobiť, len som sa pokúsil zaútočiť na základňu. veľakrát sa vám to vypomstilo, čo vás prinúti naozaj spadnúť a ak ste začiatočník a len skúšate, nebudete mať šancu postaviť sa znova, čo vás rozčuľuje
Falošné snímky obrazovky, falošné reklamy. (ukradnuté zábery z Age of Empires 2)
V pohode
Túto hru som si stiahol len preto, aby som poskytol zlú recenziu na falošnú reklamu. Doslova pomocou záberov z hry Age of Empires 2 a odvahy používať obrázky aj na stránke obchodu Play. Som rád, že poznám ľudí v Microsofte, že rád ukážem túto falošnú reklamu.
Najlepšia hra vôbec, ale urobte si offline a skrátite si čas výstavby.
Skoro ako starý dobrý age od empires na PC
Zatial dobre
Slušné zatiaľ, ale bude musieť použiť skutočné peniaze, aby zostali nažive, hovoria ppl v chate.
Príjemné zabíjanie času ✌️aj bez peňazí
Slušná hra..ale teraz som sa zasekol v časti, kde princezná preusporiadava vaše rozloženie..nedá mi to prijať/kliknúť na tlačidlo na obrazovke.
Hovorí sa, že za výhru sa nikdy nezaplatí, no bol to úplný opak
Nie je to zlá hra, utrácajte peniaze, ak chcete postupovať rýchlo, ale bude to drahé.
Hra pre každého, kto má rád politiku, bitky, stratégie atď.
Dobrá hra. Trochu ťažké nájsť darčeky a zásoby, ale po prehliadke niekoľkých oblastí som ich konečne našiel.
Platitelia dostávajú dobrých hrdinov... Neplatiči nedostávajú dobrých hrdinov ani prostredníctvom hrdinského lístka...je to ako keby neplatiči boli pre neplatičov ako obetný baránok...
Hrozná hra, nestrácajte čas a peniaze, aby ste ju dohnali... po nejakom čase budete túto hlúpu hru naozaj potrebovať.